Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Od ogladania czy czytania wiadomosci z kraju podnosi mi sie cisnienie i zaczynam sie zastanawiac,czy naprawde w Polsce zostali sami idioci bez krzy mozgu??? Kraj absurdu i paranoi jednym slowem....- dla mnie taka odpowiedz to jest KOBIETY PROSTACZKI DENNEJ NIE ROZUMIEJACEJ WLASNEGO ZYCIA- PRZEZYJ POWODZ a potem pisz takie pierdoly. Cisnienie Ci sie podwyzsza jak jakis ciula ci napisze ze WSPANIALA... A NIE UDZELAJA SIE W TAKICH FORACH ,ze zostali tam sami IDIOCI....- bo to sa Twoi rodzice napewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kasica69 brawo,tak wszyscy narzekaja na PL ,ale co takiego fajnego macie tutaj??????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Grand bo czytajac tutaj poniektorych to az sie che plakac a zarazem smiac......wyjechali w swiat i pisza tylko duzo...a w rzeczywistosci ti huja by sami zrobili albo pod tymmkrzyzem by sami kleczeli aby dzien wolny zapodac. Ech
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
panie tu jest kiosk...ja tu mieso mam
wyluzuj laska bo ci jakas zylka peknie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kasica69
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgadzam sie Adamm,ze to media robia z igly widly,ale to tez one przekazuja informacje czy tez myle sie?? A bioroac pod uwage walke o krzyz i sytuacje powodzian to jakas paranoja...Ci ludzie koczujacy w obronie krzyza na Krakowskim Przedmiesciu to nie jest wymysl mediow....Nie wspominajac calej reszty....Poprostu zenada

A kasica69,odplyn ode mnie,bo jedynym twoim postem w temacie forum jest chamski atak na moja osobe,o ktorej wiesz cale wielke G....a tym bardziej od moich rodzicow..wyladuj swoja agresje i chamstwo np. na silowni I o ile dobrze pamietam to byl juz na forum temat "o chamstwie ",gdzie jakos nie udzielilas sie za wiele i chyba tez komentarze w okienku z wiadomosciami na biezaco,gdzie tez komentowalas tych prostakow co sie udzielaja na forum......Hmmm,autorka forum to zdaje sie twoja kolezanka...i pytanie,kto te chamstwo tu na forum wnosi i kto jest wiekszym prostakiem??????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie pozostaje nic jak wypic zdrowie tych i takich
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Kasica, prosze nie robic ZNOWU zadym.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Malutka, cisnienie sie podnosi nie tylko Tobie. Smutno mi, ze moje dziecko zyje w kraju, za ktorego wspolobywateli musi sie wstydzic.
Ale niestety, tak juz jest, ze zawsze jakies kanalie sie znajda. I pociagna za soba glupich.

A najsmutniejsze jest to, ze jeden madry czlowiek nie podniesie poziomu imprezy na ktorej sa sami idioci. Ale jeden idiota moze zepsuc impreze madrym ludziom. Eh...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

Bliżej nas